Kitchen is open

Torni

gourmet
Rating 3.5 / 5

Reviews (51)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on ihan hyvää ja palvelu vähän liian imelää hetkittäin, jotenkin kankean oloista. Tornin täytyisi kuitenkin jotenkin radikaalisti uudistua, sillä tällaisenaan se ei jaksa kiinnostaa/innostaa. Ja fiilistä heikentää se, kun usein joutuu ruokailemaan lähes tyhjässä salissa :( Aika tasapaksua ja tylsää siis!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 65€ Added: 09.06.2015
Rating: 0

Nice atmosphere and definitely a high quality restaurant. However, I was a bit disappointed with main dishes. The trout was too salty that masked the other flavors, and duck breast was even chewy. No problem with desserts which were fresh and tasty.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 22.03.2015
Rating: 1

Joulubuffet oli todella laadukas varsinkin kalapuoli. Pääruokia maisteltiin siiasta, fasaaniin ja tofupihviin jotka olivat herkullisia. Itse söin tofupihvin ja tomaattilisäke ja kylmä kastike olivat erittäin hyvä yhdistelmä. Lammas oli pettymys.
Pannakotta ja suklaamousse myös kivat pienet ja maukkaat sokeriset loppuun.
Tarjoilu oli perushyvää ja paikka kivan jouluinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 20.12.2014
Rating: 0

Joulubuffet herkuteltu läpi. Laadukas kala- ja lihapöytä erikseen. Pääruoaksi siikaa ja jälkiruoaksi tähtianis-pannacottaa. Erittäin hyvä kokonaisuus. Palvelun taso huippua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 53€ Added: 16.12.2014
Rating: 0

Hyvää ruokaa ja palvelua!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2014
Rating: 0

Fantastinen ilta joka koostui täydellisesti tilanteen hermolla taiteilevan tarjoilijaherran ammattitaidosta, maukkaasta ruuasta ja tottakai mahtiseurasta! Tornissa ensimmäistä kertaa; pidin miljööstä, kompaktista ruokalistasta ja historian havinasta jota rakennus pitää sisällään. Menu chef oli herkullinen, lohta 45 C oli suussasulavaa kukkakaaleineen, kurpitsakeitto samettia, ja valitsemani pääruoka; ylikypsää possua, todella maukas, vaikka olikin ehkä ihan hivenen kuivaa. Välijuustona Mouhijärven herkkua ja lopuksi lakritsi creme brulee... ainoa joka ei saanut sukkia pyörimään jaloissa; liian imelää makuuni ja annos oli mahtipontisen menun päätteeksi liian iso, tosin sen kanssa saamani australialainen makea viini vei kielen mennessään! Illallisen jälkeen siirryimme American bariin drinkille, jossa ei sielläkään ammattitaito tai palvelualttius ollut kadoksissa! Iloinen yllätys!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 20.03.2013
Rating: 0

Mentiin kaveriporukalla ja neljän lapsen (4v,3v,2v,1v) kanssa lounastamaan. Meitä houkutteli mm. hienompi ympäristö ja lapsille ilmaiset ruoat aikuisten seurassa.

Kokemus oli mainio. Aluksi mietimme, että onko tämä "liian fiini meille", muttei todellakaan.

Meidät otettiin mahtavasti vastaan. Meitä palveltiin todella kohteliaasti lasten kanssa, eikä meitä millään tavalla syrjitty verraten taannoiseen kokemukseen Virgin Oilissa.

Annokset (haukimureke ja keitetyt perunat) olisivat saaneet olla isommat, mutta kyllä niillä nälkä lähti. Lasten nakki-ranskis-annokset oli valtavat.

Meillä kävi vielä mahtava tuuri, kun tilausseurueelta jäi pari jälkiruokaa yli, niin meidän lapset sai ne kaupan päälle. Mahtavaa.

SUOSITTELEN!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 01.03.2013
Rating: 0

Ihan ok fine dine-paikka, ei mitenkään poikkeuksellisen säväyttävä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2013
Rating: 0


Location

Kalevankatu 5, 00100 Helsinki - Route
020 1234 800
http://www.ravintolatorni.fi