Closed now

Latva

Betyg 4.2 / 5

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Hyvä ja maittava lounas!

Annokset maittavia ja lounaana riittävän kokoisia.

Asiakaspalvelu on yleisesti todella kohdillaan mutta satunnaisesti palvelevan vanhemman lyhyt tukkaisen naisen olisi syytä opetella asiakaspalvelunalkeet. Todella tympeää ja ala-arvoista palvelua, koko ilmapiiri hänen ympärillään on tarjoilijoita myöten kireä. Mahtaako olla itse omistaja..

Iltaisin erittäin mielyttävä viinibaari ja olutvalikoima poikkeaa positiivisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.12.2015
Betyg: 0

Mitä tapahtui Latvalle? Latvan konsepti on hiukan muuttunut viime käynnin jälkeen. Nyt annokset olivat isompia ja hintavampia. Sapakset eivät ole enää pieniä maukkaita annoksia, joita voi maistella useammankin. Nyt annokset ovat sen kokoisia, että ne kannattaa jakaa, jos haluaa edes paria maistaa. Tällä kertaa myöskään annosten maut eivät olleet enää samalla tasolla kuin edellisellä käynnillä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 0

Latva on ravintolabaarien globaali maksimi. Tässä derivaatan nollakohdassa toimii kaikki.

Ruoka on todella laadukasta ja siihen nähden aina myös yllättävän edullista. Etenkin suosittelen kokeilemaan Latvan burgeria, josta saatu rajahyöty on pääkaupunkiseudun burgereista paras. Latvassa kannattaa muistaa, ettei siellä tarjoilla mitään rekkamiesannoksia, vaan annokset ovat juuri sopivia normaaliin nälkään.

Juurella ja Latvalla on sama keittiö, joten täälläkin on tarjolla usein erikoisia makuyhdistelmiä. Nämä eivät aina toimi, mutta uuden kokeilu on mielenkiintoista enkä ole vielä pahan makuista annosta eteeni saanut.

Juomatarjonta on etenkin viinien osalta Helsingin mielenkiintoisin ja yksi parhaista. Paljon harvinaisia erittäin hyviä viinejä on tarjolla vaihtuvasta valikoimasta.

Tunnelman kruunaa vielä osaava ja mukava henkilökunta, joka ennen kaikkea tuntuu nauttivan työstään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 0

Käyn täällä lounaalla n. 2 kertaa viikossa, koska hinta-laatusuhde on tällä alueella ainutlaatuinen. Tuoreet raaka-aineet ja monipuoliset ruoat, vaikka lounasannokset on välillä hiukan pieniä. Hintataso ruoan tasoon nähden jopa matala. Henkilökunta on mukavaa. Ainoa miinus, mitä keksin, on se että paikka on aika usein lounasaikaan täynnä, joten kannattaa tulla vasta yhden maissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 19.02.2015
Betyg: 0

Tilasimme lohta lounaaksi. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta annos niin pieni että itseäni hävettäisi tarjoilla edes sellaista. Plussaa erinomaisesta leivästä.
Täytynee antaa toinen mahdollisuus joskus, sillä maut oli ihan kohdilaan muuten.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.08.2014
Betyg: 0

Sapakset ovat laadukkaita, tunnelma mukava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.01.2014
Betyg: -1

Perunat jäivät syömättä. Keitetyt perunat onnistuivat olemaan kumisia ja kovia samanaikaisesti. Yksi myös osittain mustunut. Lohi oli ok mutta ruokahalu oli mennyttä. Keittiössä perunatilanne kuulema tiedettiin mutta ei vaivauduttu kertomaan ennen tilausta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.04.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Lounas ainakin ensikokemalta täysi floppi. Itse valitsin savulohi-vuohenjuusto-pastan (sinänsä mielikuvitukseton yhdistelmä). Pasta oli auttamattomasti ylikeitettyä, lohi pieneksi muruksi rikottuna, mauttomaan kastikkeeseen yhdistettynä kokonaisuus täysin vailla rakennetta, mössömäinen. Vuohenjuustoa pastan päällä pieni nokare, jälleen muruiksi rikottuna ja maun perusteella kovin bulkkia. Seuralaiseni härkä oli perusmaukasta ja kauniisti aseteltua, lisäkkeenä olleet uuniperunat kuitenkin kuivia ja maustamattomia.

Pettymyksen tuottanut ruoka oli harmi, sillä paikka on muuten viihtyisä, tavernamainen ja mukavan intiimi. Palvelu erittäin nopeaa, vaikka saavuimme lounasruuhkan aikaan. Muiden arvosteluiden perusteella lounaan laatu ja mielikuvituksellisuus ilmeisesti vahtelevat laajasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 30.01.2013
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0


Läge

Korkeavuorenkatu 25, 00130 Helsingfors - Route
096980480
http://latva.fi/

Options