Butch

28 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (26)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Iltapäivätee suolaisen skonssin kera. Onpas hellyyttävä kulmakuppila ja maukkaita leivonnaisia! Skonssi oli melkein turhankin kookas, englantilaistyylinen banoffee pie vei kielen mennessään! Liikkeessä myös pieni herkkumyymälä - kätevää! Asiakassijoitteluun liikkeessä voisi vielä ehkä miettiä uudestaan, jotta siitä tulisi kutsuvampi ja kodikkaampi. Plussaa sohvasta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.08.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Aangan

Sunnuntaikävelyllä poikkesimme sisään ja löysimme uuden lempinepalilaisen! Ulkona huomasimme päiväntarjoukset, joista valitsimme kasvis- ja lammasannokset. Kaikki mitä lautasella oli, oli upeasti valmistettu! Pääruoat olivat todella maukkaita ja liha kypsennetty tosi hyvin. Myös dal, raita, naan ja papadamit olivat normaalia huomattavasti tasokkaampia. Tulemme tänne varmasti uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 28.08.2016
Note 0

Restaurant: Bar Favela

Härkäleipä saa mut tulemaan uudestaan. Se, ja lämmin, värikäs tunnelma. Sijainti on vähän vaikea, mutta ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Lähellä asuville täydellinen kantapaikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.10.2014
Note 1

Restaurant: Nirmal

Hyvää nepalilaista, selkeästi perustasoa parempi.
Söin sekä lounaan että toisena päivänä illallista, ja lähdin tyytyväisenä ulos. Erityisesti ilahdutti lihojen hyvä valmistus. Lammas oli maukasta ja pehmeää ja lounaan kuha yllätti maullaan positiivisesti! Tänne palaan varmasti! Palvelu erittäin asiallista ja tunnelma muutenkin leppoisa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.03.2014
Note 2

Restaurant: Kiasma Café

Uusi suosikkini sunnuntailounaalle! Keskustan alueelta tuntuu olevan vaikeaa löytää lounaspaikkaa sunnuntaina, koska brunssipaikat valtaavat alaa. Sunnuntaisin on tarjolla erittäin kekseliäs, monipuolinen ja maukas salaattipöytä sekä keitto. Niinä kahtena kertana kun olen käynyt, on tilaakin ollut reilusti. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 16.03.2014
Note 0

Tänne palaan usein ribseille.
Harmi, että lisukevalinnat ovat kaventuneet pelkkään riisiin, sillä aiempi nuudelisalatti oli herkullista!
Kuitenkin, vierailemisen arvoinen paikka sekä ruoan että tunnelman vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.03.2014
Note 0

Restaurant: Cafetoria Roastery

Kirkkaasti Helsingin kahviloiden kärkikastissa! Palvelu on aina ystävällistä ja osaavaa. Pavuista ja laitteistakin erittäin hyvä valikoima.
Paras paikka after work -kahvihetkelle päivän lehden ja american cookien kera.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.03.2014
Note 0

Restaurant: Fafa's Kamppi

Olipas ilahduttava visiitti! Mukava henkilökunta ja lista, jolta oli vaikea valita mitä ottaisi - kaikki vaikutti niin hyvältä. Päädyin falafel-feta-munakoiso -pitaan, joka saa minut varmasti tulemaan uudestaan. Falafelit oikein hyviä ja maistuvia, vaikka en sanoisi itseäni expertiksi. Pikkulinnuilta olen myös kuullut kehuja, enkä nyt niitä ollenkaan ihmettele.
Ilahduttavaa viikonloppuisin myös yöaukiolo!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.05.2013
Note 0

Restaurant: Cafe du Coin

Ihana lounaskuppila, jonne mennäkseen kannattaa nähdä vähän vaivaa.
Arkielämäni ei yleensä pyöri näillä kulmilla, mutta aina kun niin käy on pakko käydä lounastamassa tämän alueen pienissä lounaspaikoissa. Viime viikolla kokeiluun meni Cafe du Coin.
Lautasellani oli maa-artisokkapähkinä-risottoa, nam! Ruokalista näytti muutenkin houkuttelevalta, ja oli vaikea valita vain yksi syötäväksi. Salaatti- ja leipäpöytä myös ilahduttivat!
Kuppila on tosiaan pieni, istumapaikkoja vain noin 10, mutta hyvin viihtyisä. Paikkaa pyöritetään ilmeisesti vähällä henkilökunnalla, siitäkin huolimatta annos toimitettiin pöytään pian.
Hengähdä hetki ja käy nauttimassa vanhan ajan tunnelmasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.01.2012
Note 1

Lounastin pariinkin otteeseen lyhyen ajan sisällä DBHssa, eikä kumpikaan kerta pettänyt!
Tietty iltamenu on luultavasti autenttisempaa kiinalaista ja näin ollen maistuvampaa, mutta lounaaksi tällä sijainnilla ja hinnalla ruoka on erinomaista!
Palvelu on aina nopeaa, vaikka suomea ei kovinkaan pääse puhumaan. Tämä ei minua kyllä yhtään haittaa, kun palvelu on kohdillaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.01.2012
Note 3


Followers