Keittiö auki

Gran Delicato Kalevankatu

kreikkalainen kahvila
Arvosana 4.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (201)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Gran Delicatossa on kaupungin parhaat ciabattat. Plussaa siitä, että palautetta on ilmeisesti kuunneltu, eikä leipä ole enää ihan niin kovan rapeaa kuin ennen: suulaki ei enää mene rapeasta leivästä rikki, mutta se on silti ihanan pureskeltavaa. Oma suosikki on ihanan muheva graviera-ciabatta (jolla lähtee muuten myös krapula).

Superhyvät kahvit, aina iloinen palvelu, tosi hyvä paikka treffeille/haastattelulle/lounaalle/aamiaiselle. Paljon kahden hengen pöytiä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erittäin hyvää kahvia( + lämmin kahvikuppi) sekä tuore, tilauksesta valmistettu leipä. Todella sympaattinen sisustus ja iso plussaa rauhallisista nurkkauksista salin peräosassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2015
Arvosana: 0

Kohtuullinen pasta, mutta annokseen ei kuulu salaattia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 0

Peruspastaa lounaaksi. Tilat ns. tunnelmalliset mutta myös hyvin sotkuisen oloiset. Lounaan hintaan ei nähtävästi kuulunut itse annoksen lisäksi mitään muuta: tarjolla ei ollut leipää tai vettä eikä tarjoilija myöskään maininnut sellaisista mitään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Maistuva kana-feta ciabata leipä, jossa todella paljon pesto-öjy levitttä. Erittäin cappucino-mainen latte, kahvi sopivan tujua muttei maistunu/vaikuttanut latelta. Lähtiessä maksaminen hauska yksityiskohta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

Nappasin iltapalaksi ciabatat. Ne olivat ihan törkeän hyvän makuisia.
Palvelu oli ihan ok, omistajalla nyt on omistajan elkeet, mutta eipä se haitannut. Ihan ystävällisesti hänkin hymyili ja toivotti illan jatkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 0

Enpä ole enne ollut olut paikassa, jossa omistaja kommentoisi tarjoilijalle vaimostani, että ”olisit voinut vaikka panna tuota pimua. ” Näin kävi, kun tarjoilija oli käynyt näyttämässä vaimolleni tien WC:hen. Itse istuin tiskiä lähinnä olevassa pöydässä, joten kuulin ikävä kyllä kaiken kreikankielisen keskustelun selvästi. He eivät tietenkään tienneet, että puhun sujuvaa kreikkaa, vaan olettivat, että en ymmärtänyt mitään. Jutun muista asiakkaista eivät olleet sentään vyön alapuolella, mutta selvästi omistajaa tympäisi olla asiakkaidensa kanssa tekemisissä. Mielestäni on todella ala-arvoista käytöstä, jos ravintolassa pitää kuunnella henkilökunnan solvauksia – vaikka ne olisivat kielellä, jota ei ymmärrä. Sinne vain syömään sämpylää, jos haluat saada korvasi kuumottamaan. Leivät olisivat voineet olla ok, mutta suuhun noussut sappi sain ne maistumaan syömäkelvottomilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.11.2014
Arvosana: 2

Mielettömät ciabattat ja cappucino, suosittelen lämpimästi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.10.2014
Arvosana: -1

Pistäydyimme ciabattalla lauantaina. Tilatessa muuten sympaattinen tarjoilija osannut suositella mitään, toinen asiakas teki sen oven suusta. Pois lähtiessä toinen tarjoilija keskusteli maksamisen ajan tuttavansa kanssa. En käy enää täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.05.2014
Arvosana: -6

Yhteisö

Kuvat

Fanit (110)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kalevankatu 34, 00180 Helsinki - Reitti
+358 9 694 0403
https://www.facebook.com/grandelicato/

Vaihtoehtoisia ravintoloita